VIŅŠ. VIŅA. ATTIECĪBAS. Psihoterapijas grupa otrdienās (no 5.septembra)

Ikkatra patiesa dzīve ir satikšanās. (M.Būbers) Daudzi no mums ilgojas pēc patiesas satikšanas ar sevi un vēl kādu. Meklējot autentisku kontaktu, mūs sagaida grūtības – mūsu pašu un apkārtējo bailes, neuzticēšanās, pagātnes šabloni un ievainojumi. Tomēr meklēt ir vērts, jo mīlēt ir vērts.

Viens no visefektīvākajiem veidiem, kā mācīties labāku kontaktu ar sevi un citiem, ir grupu psihoterapija. Grupas iekšējā dinamika ļauj dalībniekiem apzināties un risināt savas grūtības šeit un tagad, apgūt jaunus, efektīvākus uzvedības modeļus, savienot intelektuālu izpratni ar jūtām un praktisku attiecību pieredzi.

Ilgtermiņa psihoterapijas grupa VIŅŠ. VIŅA ATTIECĪBAS darbojas jau piekto gadu. Tā paredzēta vīriešiem un sievietēm, kas vēlas sakārtot un uzlabot svarīgas attiecības, mācīties tuvību un robežas, atklāt savu autentiskumu.

Darbs grupā notiks otrdienu vakaros no plkst.18:30-20:30. Grupa darbosies deviņus mēnešus no 5.septembra līdz 28.maijam. Vietu skaits grupā – 10.

Grupa “VIŅŠ. VIŅA. ATTIECĪBAS” var kļūt par praktisku atbalstu pieaugušajiem, kuri…

  • piedzīvo konfliktus kopdzīvē, ģimenē vai darbā,
  • grib uzlabot attiecību kvalitāti,
  • saskaras ar vientulību,
  • tiecas apgūt uzvedības modeļus pilnvērtīgākai ikdienai,
  • gatavi dziļāk iepazīt sevi un apkārtējos

Grupu vadīs:

Marks Jermaks, sertificēts psihoterapijas speciālists eksistenciālā terapijā, grupu terapeits apmācībā, supervizors apmācībā, raidījuma “Mīlestības terapija” (2014-2019) līdzautors

Grupa norisināsies psihoterapijas privātprakses telpās Rīgas centrā Stabu ielā 47.

Dalības maksa par vienu reizi – 25 euro.

Pieteikties dalībai grupā var, sazinoties ar Marku caur FB vai uzrakstot e-pastu (marks@augliba.lv).

Šis ieraksts tika publicēts Notikumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentēt